duminică, ianuarie 01, 2006

Reviewer: Chiller

Chiller

Profil
Tot ce se stie despre Chiller este ca exista. Uneori. Si se uita la anime-uri. Tot uneori. Ramaneti pe fir pentru mai multe informatii.

Contact
Chiller is a very ellusive creature. We still have no idea of his whereabouts.

Reviews

3 comentarii:

king9 spunea...

haha, frumoasa descriere :)

anyway care e procesul de a obtine titlu de reviewer pe acest site?

Chiller spunea...

Pai in FAQ-ul blogului zice ca nu se poate. Dar in ultima vreme blogul a dus-o cam prost, asa ca nu stiu... Poate zice si Gabi ceva.

Gabriel Sandu spunea...

Chiller inca exista. :D Dap, am refacut FAQ-ul cu noul statut de cerc inchis al redactorilor: la inceput, ne-am ales redactorii dintre prietenii apropiati care aveau acelasi interes pentru anime si care au vrut sa si scrie ceva despre asta. Acum e foarte greu sa acceptam pe cineva nou, pentru ca nu mai suntem nici noi atat de strans legati de fenomenul anime: sigur, inca mai vizionam seriale, dar nu e moarte de om daca vedem unul si nu scriem nimic despre asta :). Inainte TREBUIA sa scriu ceva, pentru ca ma pisa la cap Danut in fiecare zi si discutam non stop pe tema ce am mai vazut. In concluzie -> nu e imposibil sa apara un nou review-er, dar nu prea vad cum brusc apare cineva care da de mine in fiecare zi si discutam indelung la bere doar despre anime :D.